لو عندك موز مستوى فى الثلاجة ممكن تستخدميه فى الوصفة دى :)
المقادير
=====
كوب ونصف دقيق
كوب وتلت شوفان
ملعقة صغيرة بكنج صودا
نصف ملعقة صغيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة قرفة
كوب وتلت شوفان
ملعقة صغيرة بكنج صودا
نصف ملعقة صغيرة ملح
نصف ملعقة صغيرة قرفة
٣ حبات موز متوسطة
بيضة
كيس فانيليا
بيضة
كيس فانيليا
تلت أرباع كوب زبدة
كوب سكر
الطريقة
=====
هنشغل الفرن علي درجة متوسطة
ننخل الدقيق ونضيف له كل المكونات الجافة
ثم نضيف الزبدة ونقلب ثم نضيف الموز والبيضة والفانيليا ونخلط بشكل جيد
ثم تشكل بملعقة أيس كريم على ورقة زبده بصينية الفرن
وتدخل الفرن حوالي ١٠ دقائق
الكوكيز دا عموماً عجينته لينة أكتر من الكوكيز العادى فهتلاحظى انه لازم يتم تشكيلة بملعقة
كما أن طعمه أقرب للكيك (لين وغير مقرمش )
لكنه لذيذ جداً :)
جربوه ,,
كوب سكر
الطريقة
=====
هنشغل الفرن علي درجة متوسطة
ننخل الدقيق ونضيف له كل المكونات الجافة
ثم نضيف الزبدة ونقلب ثم نضيف الموز والبيضة والفانيليا ونخلط بشكل جيد
ثم تشكل بملعقة أيس كريم على ورقة زبده بصينية الفرن
وتدخل الفرن حوالي ١٠ دقائق
الكوكيز دا عموماً عجينته لينة أكتر من الكوكيز العادى فهتلاحظى انه لازم يتم تشكيلة بملعقة
كما أن طعمه أقرب للكيك (لين وغير مقرمش )
لكنه لذيذ جداً :)
جربوه ,,
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق